Private Events

Verjaardagen

Een bijzondere jarige verdient een bijzonder feestje. Geblinddoekt naar een ongewone en fantastisch gedecoreerde locatie, een special act en een gigantische verjaardagstaart. Of zag u het anders?

ACS EVENTS kan begeleiden van A tot Z.

  

Trouwfeesten

Vooral bruidjes zijn meestal vastbesloten om van hun trouwdag de mooiste dag van hun leven te maken. Op verzoek assisteren wij van de uitnodiging tot de openingsdans, we stellen locaties voor en overlopen het protocol met de ceremoniemeester, boeken de fotograaf en zorgen dat de ceremoniewagens de route kennen.

Met ACS EVENTS bent u er zeker van dat alles op wieltjes loopt.

 

Jubilea

Echte liefde mag – moet! - op gezette tijdstippen gevierd worden. Of het nu gaat om twintig, vijfentwintig of vijftig jaar huwelijksgeluk, zulke mijlpalen verdienen een dag op maat gemaakt van het speciale koppel.

ACS EVENTS zorgt voor de perfecte setting, helpt de juiste mensen rond de feestvarkens te verzamelen en creëert een zorgeloos, onvergetelijk jubileum.

 

Communiefeesten

Wat als de kinderen voor één dag baas waren? Dan lieten ze een springkasteel komen, ballonblazers, goochelaars...

ACS EVENTS verwezenlijkt de stoutste dromen en denkt ondertussen na over het toemaatje: welke giveaway krijgt jong en oud mee naar huis?

 

Artiesten 

Met onze ervaring in de showwereld kunnen wij u perfect adviseren omtrent het boeken van artiesten voor uw corporate of private events.